Om oss

butikkenNorvakt Kirkenes AS er et offentlig godkjent vaktselskap, som ble etablert i 1988. To år senere (1990) startet bedriften også som forhandler og serviceyter av brannutstyr.

Vaktselskapet er i dag en totalleverandør av brannvernmateriell og sikkerhetstjenester. Vi er en ledende aktør i vår bransje i Finnmark, og har siden 1988 etablert et vidt spekter av kunder i hele fylket, med hovedvekt i Øst-Finnmark.

Vi har kontorer, kurslokaler, velassortert lager, butikk og fullt utstyrt serviceverksted i Fyllingsveien 4 i Kirkenes. Vi leverer utstyr og tjenester til industri, shipping, kommuner, brannvesen, Forsvaret og det private marked.

Norvakt Kirkenes har høy kompetanse og vil til enhver tid kunne levere de tjenester som våre kunder etterspør – service, vedlikehold, nymontering, levering av varer og utstyr, samt generell informasjon.

I Norvakt Kirkenes jobber det pr i dag åtte kompetente og dyktige medarbeidere med stor interesse for fagområdet.